Bjellands Café

Bjellands Cafe er en uformell cafe som ligger helt i sjøkanten på Fedje. Her serveres alt fra enkle retter som Pizza, hamburgere, til Thaimat og på forespørsel selvsagt mer eksklusiv mat. Hver torsdag har vi raspeballer og gjennom året har vi fast søndagsmiddag der lokale og andre kan komme og spise Norsk tradisjonell søndagsmiddag til en hyggelig pris.

Storsalen

Vår storsal på Fedje egner seg til det aller meste. Her har vi revyer,danser, julebord, firmaevents, bryllup mm. Lokalene egner seg for grupper fra ca 50 personer og oppover til 100 som vi mener er maks om man skal ha bryllup eller tilsvarende. Vi har tilstøtende storkjøkken som benyttes til matlaging. Lokalene kan leies fra kr 5000,- og oppover og det er også muligheter for at kunder kan stå for mat i egen regi. Ta gjerne kontakt med oss så skal vi gjør det beste for at dere får en god opplevelse på vakre Fedje.

LOKALER

Puben

Vår stilige pub ligger helt i sjøkanten. Denne bruker vi til alt fra mottagelser for større selskap, mindre danser, runde dager, bryllup med mer. Her kan vi helt greit dekke på til ca 60 stykker og det er mulig for kunder og leie lokalet inkludert lån av kjøkken. Her er lerret og projektor som gjerne kan benyttes av våre kunder. Ta gjerne kontakt med oss for gode løsninger og tilbud for deres arrangement.

Kjøkken

På vårt storkjøkken kan vi betjene det aller meste av selskaper. Her har vi moderne hjelpemidler som dampovn, vippepanne, godt med både kjøle og frysekapasitet og skulle ikke dette være nok har vi flere andre kjøkken vi kan dra veksler på. Dette er ett kjøkken proffe kokker vil kjenne seg igjen på med en gang..