logo

Opplevelser på Fedje

Opplevelser på Fedje

Fedje - Noregs vestlegaste kommune er liten, men god å bu og leva i. Her er ca 560 innbyggjarar, og avstandane i øykommunen er små. Til næraste by, Bergen, kjem ein på 1 time og 50 minutt, om ein reknar med ferjeturen. I kommunen er det rikeleg høve til mangfaldig friluftsliv både på sjø og land. Om sommaren har me sørlandsidyll og om vinteren ruskevêr.
Opplev eit samfunn kor horisonten er næraste nabo i vest, ein liten og levande landsby i havet, ei øy i storm og stilla, med sjø og lynghei rett utanfor stovedøra! Fedje har sidan 1600-talet vore gjestgjevarstad, og framleis tar me i mot tilreisande med opne armar. Velkommen til havs!

På Fedje kan du oppleve følgende:

Fab Nr 8 Gjestebrygge

Fedje er en øy med vill og vakker natur som bør utforskes. Flott naturløyper som passer for de fleste. Av andre ting som man gjerne gjør når man besøker Fedje er kanskje en tur på fyret de man får vite litt om historien til fyret og viktigheten av disse langs kysten. Mange ønsker også en liten tur innom det lokale bryggeriet Northern på ølsmaking. Hva med en tur i kvalfangsskuten Olavson der man får innblikk i livet om bord og også vite litt om kvalfangst med noen gode historier. På Fedje er det også mulig med tur i svømmebasseng og kanskje bowling kan friste? Kontakt oss så ser vi hva som er mulig og få til.

FAB. NR. 8

Ølsmaking Fedje 3
Ølsmaking Fedje 1
Ølsmaking 2
Ølsmaking Fedje

Interessert? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Vi tar gjerne en uforpliktende prat med deg. Nedenfor finner du vår kontakt informasjon.

Ring oss: 992 41 000