Samarbeidspartnere

Feddie Distillery​

På Fedje lages det nå både lokalt gin og whisky. Det lokale Feddie Distillery tilbyr visningsturer for personer og grupper. Her kan man både få se hvordan dette lages gjennom en rundtur med prøvesmaking eller man kan gå tyngre til verks og bestille et lite kurs med smaking.

Kontaktperson:
Arild Mjelstad – 415 11 779
arild@feddiedistillery.no

feddiedistillery.no

Fjordrive​

Fjordrive tilbyr kunder opplevelser i hele Vestland. Alt fra kulturrike steder med fantastisk mat til faglig innhold av beste kvalitet får du med oss. Vi tilbyr også skreddersydde turer, basert på konkrete ønsker fra kunde. Vi tilbyr også dagsturer til den fantastiske øyen Fedje.

Maritime Tours

Vår samarbeidspartner har alle typer båter for utleie.

Vi tilpasser alle turer etter kundens ønsker.

Kurt Rongevær havfisketurer

Fisketurer til havs i sjark med lokalkjent fiskeguide.

Telefon: (+47) 90019269
Epost: rogronge@hotmail.com

Fedje fiske og bo

Bli med på fisketur i havet med Fedje fiske og bo. Hanne-Mari Gjøsæter og Tore Gismervik tar imot deg og dine venner, familie eller kollegaer ut på en uforglemmelig fisketur i havet med topp utstyr og tilberedning av dagens fangst. Opplev det flotte dyrelivet og naturen ved Fedje. Dette er drømmeturen for enhver natur- og fiskeglad sjel.

Tore Gismervik – Telefon (+47) 95899667
Hanne-Mari Gjøsæter – Telefon (+47) 99646514

Fedje Landhandleri

Gammaldags landhandel med mellom anna is, hotdog, minipizza, kortreist mat og drikke, kioskvarer, suvenirer, jernvarer, havfiske redskap, gaver og leker. I tillegg variert og spennende kunst fra bla. Fedjes lokale kunstnarar Eide glass, Galleri Hanne – Mari og Tone Sævi.

Åpningstider: Lørdag og søndag – 12:00-15:00
Åpningstider skoleferie: Mandag til søndag 12:00 – 18:00

Facebook: Fedje Landhandleri A/S

Telefon: (+47) 909 77 203
Epost: fedjelandhandlerias@gmail.com

Fedje cruise

Skal du til Fedje, må du komme sjøveien. Man kan gjøre det med bil og ferge, men når man først skal ut i havet, kan en gjerne ta båt hele veien.  

M/Y Iselina Bella er en Princess 50 som plukker deg opp nær sagt hvor som helst, og tar deg helt til Fab nr 8 egen flytebrygge.  Turen går fra Bergen og oppover fjorder og sund, mellom holmer og skjær, og gjennom bl. a Alverstraumen, forbi Herdla eller forbi Lygra.  Her nyter man nydelig natur hele veien, der starten gjerne kan gå fra Bergen sentrum, med Bryggen som første utsikt på turen, og videre opp Byfjorden.   Det er flere rutealternativer å velge, og utsikten fra Flybridge er upåklagelig uansett.  Skal dere ned igjen med båt kan vi velge en annen rute.   På turen oppover kan det nytes enten medbrakt drikke, eller båten har alt man ønsker klart om bord, så det er bare å sette seg i helgemodus og nyte et flott cruise i en Princess 50 mot Fedje.

Turen tar fra 1,5 – 4 timer, her velger man hvor lang tid en vil bruke selv.  Vil du nyte cruise og natur lengst mulig, tar vi det helt rolig oppover, og bruker 4 timer.  Ved ankomst Fab nr 8 står personalet klar og tar imot på brygga.   Vi anbefaler avgang fra Bergen kl 14, da starter helgen tidlig, og pulsen senkes i det du går om bord. Parkering i Klostergarasjen, og utgang mot Strandgaten- så er det 100 m ned til båten.  Et glass vin på flybridge i det vi cruiser ut forbi Bryggen er ikke feil, og allerede her kan vi slå fast at vi har en god helg i vente

Max 12 personer, pris kr 13.000.   Inkludert retur på søndag: kr 19.000.  Prisen inkluderer øl, vin snacks, etc om bord på turen.

Dersom du vil ha et Skjærgårdscruise i løpet av helgen på Fedje, legger vi opp en flott rute for dere. Her er mange alternativer, enten rundt Fedje, ned til Hernar eller rundt Radøy, Austrheim eller Skjerjehamn.

For booking, kontakt:
post@seethefjords.no

Matkroken

Velkommen til en hyggelig handel hos Matkroken på Fedje. Her har vi godt vareutvalg og god beliggenhet rett på kaien. Skulle du ligge på andre side av vågen har vi kabelferge som går og rett ved butikken ligger det også drivstoff så her er alle muligheter for en effektiv handel.

Vi strekker oss langt for våre kunder og skulle du komme utenom vanlig åpningstid med bobil eller båt så hjelper vi gjerne med og gjøre bestillinger klare og kan levere til FAB. NR 8 også om ønskelig.

Våre åpningstider:

Fredag- torsdag: 09:00 – 18:00
Fredag: 09: 00 – 20:00
Lørdag: 09:00 – 16:00

Åpningstider sommer

Mandag-fredag: 09:00 – 20:00
Lørdag: 09:00 – 18:00
Søndag: 12:00 – 18:00

Kontakt oss gjerne:

Telefon: 56164300
Mobil: 99397223
Epost: Fedje.matkroken@coop.no

Ta gjerne kontakt

marked@feddiedistillery.no

Mandag til torsdag: 12:00 – 17:00
Fredag til søndag: 12:00 – 23:00

Kremmarholmen 43,
5947 Fedje

© FAB. NR 8         Personvern